ΠΡΟΣΩΠΑ

 • Ο Φώτης Κουβέλης στους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ

  Ο Φώτης Κουβέλης στους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ

  Την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 23.15 στον ΣΚΑΪ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ στο στούντιο της εκπομπής. Ο Φώτης Κουβέλης μιλά στον Αλέξη Παπαχελά για την αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση και εξηγεί τους λόγους και το παρασκήνιο που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. 

  ...

  Περισσότερα…

 • Τζορτζ Σόρος

  Τζορτζ Σόρος

  Ο διεθνής επενδυτής Τζορτζ Σόρος μιλά στην Σοφία Παπαϊωάννου για την κρίση στην Ελλάδα, την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την στάση των Γερμανών αλλά και το πόσο απαραίτητη θεωρεί μία ελάφρυνση του ελληνικού χρέους μετά τις γερμανικές εκλογές. Ακόμη, ο Σόρος μιλά στους Νέους Φακέλους για την πρωτοβουλία Open Society και την δημιουργία κέντρων αλληλεγγύης στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. 

  ...

  Περισσότερα…

 • Κυριάκος Μητσοτάκης

  Κυριάκος Μητσοτάκης

  Την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 23.15 στον ΣΚΑΪ, στο μέσο της κρίσιμης εβδομάδας διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ φιλοξενούν τον υπουργό, για το χαρτοφυλάκιο του οποίο γίνεται ο περισσότερος λόγος σε αυτή την φάση της διαπραγμάτευση. Ο Αλέξης Παπαχελάς υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής το νέο υπουργό Διοικητικής Mεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κ...

  Περισσότερα…

 • Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

  Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

  ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν το μεγάλο θέμα της ολυμπιακής κληρονομιάς της χώρας και του κόστους που άφησαν πίσω τους σε μία κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα οι αγώνες του 2004. Για πρώτη φορά, μετά από χρόνια σιωπής η ισχυρή επικεφαλής του «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μιλά αποκλειστικά στην Σοφία Παπαϊωάννου στην πρώτη συνέντευξη μετά την πρόσφατη έκδοση του βιβλίου της.

  ...

  Περισσότερα…

 • Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

  Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

  Με αφορμή την διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιουνκερ μιλά στους Νέους Φακέλους και στον Αλέξη Παπαχελά. Σε μία κρίσιμη στιγμή στις σχέσεις ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με φόντο τα λάθη του ελληνικού προγράμματος ο ευρωπαίος ηγέτης που έχει κατά καιρούς ξαφνιάσει με την ειλικρίνεια ...

  Περισσότερα…

Προηγούμενη 1 3 4 5 6 7 8 9 22 23