Αλέκος Παπαδόπουλος

Αναπαραγωγή του βίντεο
en

Summary

Την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ, λιγο μετά την Σύνοδο Κορυφής ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος μιλά στον Αλέξη Παπαχελά για την επόμενη μέρα της Ελληνικής Οικονομίας.

Comments

 • IAPETOS251145
  Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ & Ο ΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΝΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΕΛΛΟΙ,ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!!!ΑΠΩΛΕΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ.
 • drog
  ένας παπαδόπουλος μας χρειάζεται!
 • Elina
  Πέστα Χρυσόστομε !!! Είμαι υπάλληλος του Υ. Οικονομικών και όλα αυτά που λέτε τα βλέπω εδώ και 15 χρόνια!!! Δυστυχώς το πράγμα τώρα χειροτερεύει !! Ο Πεπονής έκανε το ΑΣΕΠ και πέρασαμε με εξετάσεις όσοι αξίζαμε στο Υ. Οικ. ( να αγιάσει ο άνθρωπος ) !! και την επόμενη 4ετία δεν τον ξαναβγάλαν !!Ειμαστε αξιοι της μοίρας μας και των Λαϊκιστών Πολιτικών !! Τους σωστούς τους τρώει το σύστημα !!!! Τώρα κάνουν << αξιολογικές >> κρίσεις προϊσταμένων ( πολύ σημαντικό γιατί όλα τα ψάρια βρωμάνε απο το κεφάλι ) , και δίνουν μόρια πολλά σε όσους ήταν Προϊστάμενοι ως σήμερα ( που δεν ήταν καθόλου ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ τοποθετημένοι ) !! Που να πάμε εμείς !!! Δίνουν δε και ως 80 μόρια με τα υπηρεσιακά συμβούλια ( επίσης αξιοκρατικότατα ) !!! Τώρα είναι χειρότερο !!! Σου λένε πως θα γίνουν και αξιοκρατικά και στην χτυπάει στον εγκέφαλο !!!! Σου κόβουν τα πόδια .... αξιοκρατικά !!! Γενικά πρέπει να γίνουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αλλαγες στο Συστημα του Δημοσίου , στην ιεραρχία , την αξιολόγηση και τις κρίσεις !! Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να ΦΤΙΑΞΕΙ τα πράγματα ??? Ποιός θα πάρει πάνω του το Πολιτικό Κόστος ??? Ποιός θα μας αλλάξει νοοτροπία ??? Ποιός ????????? Μάλλον ...ένα θαύμα θα μας σώσει !!!!
 • Χάρης
  Αγαπητέ κύριε Παπαδόπουλε, Σε πολλά απ' όσα είπατε θα συμφωνήσω μαζί σας. Όπως ότι το πρόβλημα είμαι πρωτίστως πολιτικό, κοινωνικό θα έλεγα. Ναι, πρέπει να γίνουμε Ευρωπαίοι σε όλα μας. Πολύ φοβάμαι όμως ότι αυτό από μόνο του δε θα λύσει τα προβλήματά μας. Απόδειξη αυτού είναι, τι άλλο, η Ιρλανδία και η Ισπανία. Εκεί όμως που διαφωνώ πλήρως είναι στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων. Θεωρώ ότι αντιθέτως πρέπει να γίνουν κρατικοποιήσεις! Π.χ. οι τράπεζες είναι πολύ σημαντικές επιχειρήσεις για να τις αφήσουμε στα χέρια ιδιωτών με σκοπό το κέρδος. Το ίδιο και τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι εταιρείες ύδρευσης κ.ά. Ποιο θα είναι το όφελος από τα ιδιωτικά μονοπώλια; Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να έχουμε κρατικές επιχειρήσεις που να λειτουργούν χωρίς να παρουσιάζουν ελλείμματα και να αντιμετωπίζονται από τους εργαζόμενους σ' αυτές ως φέουδα τους; Η περίπτωση των Cosmote και ΕΚΟ μας δείχνουν ότι υπάρχει η δυνατότητα, δεν υπάρχει η θέληση.
 • Σωτηρία
  Αναρωτιέμαι τελικά για το πόσο τα αυτονόητα σ'αυτή τη χώρα χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής! Μας κάνει εντύπωση όταν έχει ένας πολιτικός ορθολογιστική άποψη και την εκφράζει φωναχτά, κι εννοώ άποψη πέραν αυτής που εξυπηρετεί "εθνικά συμφέροντα" (και όλοι μας γνωρίζουμε ποιανού τσέπες εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτά)! Τέλος πάντων, μπράβο που δεν μας κοροϊδεύει κοιτάζοντάς μας στα μάτια όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν...
 • Δημήτρης
  Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα. Πολύ θλιβερές και σοκαριστικές αλήθειες... Τώρα πλέον δεν έχουμε δικαιολογία ότι δε μας έχουν πει τα πράγματα όπως έχουν... Ας ελπίσουμε τελικά να ξυπνήσουμε και να τη γλυτώσουμε έστω και με τις πολλές παράπλευρες απώλειες που θα υπάρξουν.
 • Γιαννης
  Συγχαρητηρια στον εντιμο και σοβαρο πολιτικο κ. Αλεκο Παπαδοπουλο
 • katerina v
  Ο λόγος του κ. Παπαδόπουλου «πέρασε» στον κόσμο λόγω της αλήθειας και της ειλικρίνειάς του. Μας είπε το αυτονόητο, αλλά ούτε και αυτό είμαστε ικανοί να πράξουμε. Σε κάθε περίπτωση, ως πολίτης που σκέφτεται, θα δικαιολογούσα πολύ λιγότερο την Κυβέρνηση. Δεν ευθύνεται κανείς άλλος για την ατολμία της και τις επιλογές της και το θέμα των χειρισμών είναι δική της ευθύνη. Για αυτά θα κριθούν και όχι για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς – αν και εδώ μπορούμε όχι απλά να μιλάμε, αλλά να γελάμε… Αντί να βγει, με νωπή ακόμα τη λαϊκή εντολή, να πει στον λαό την αλήθεια και να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για το πώς θα βγούμε από την κρίση, αναμασά διάφορες λαϊκίστικες μπούρδες και εμμένει στον κρατισμό, τη στιγμή που πρέπει όλα να σαρωθούν και να τοποθετηθούν εκ νέου σε γερές και ουσιαστικές βάσεις. Και ας μην βιαστεί κανείς καλόπιστος να αναρωτηθεί, όπως γίνεται συνήθως σήμερα, «Γιατί, θα τα έκανες καλύτερα;”. Η απάντηση είναι ότι πρώτον «Ουδέποτε ζήτησα να κυβερνήσω». Αυτοί που ζητάνε την ψήφο μας, τότε θα πρέπει να αναλαμβάνουν το όλο «πακέτο»: και την ευθύνη και τη δόξα. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δεν «το χουν», ας μείνουν πολίτες και όχι πολιτικοί. Φυσικά, η κυβέρνηση Παπανδρέου εάν ήταν έξυπνη, έμπειρη και ικανή ομάδα (νομίζω ότι ξεχωρίζει ο κ. Λοβέρδος και δύο τρεις ακόμα…μετά το πράσινο χάος), θα είχε πάει το θέμα της εισόδου στο ΔΝΤ σε δημοψήφισμα. Για να δημιουργήσει εξαρχής δέσμευση αλλά και συναίνεση. Όταν κάνεις τη διαχείριση της «καλής αρχής», δείχνεις εμπιστοσύνη στον κόσμο και στην κρίση του, τότε μπορείς να περάσεις τα μηνύματα και τα προγράμματα, γιατί θα παρουσιάσεις κάτι που έχει ΑΡΧΗ – ΜΕΣΗ – ΤΕΛΟΣ, δηλαδή αποτέλεσμα. Φτάνει κάπου. Τώρα, συμφωνήθηκαν όλα εκ μέρους των σημερινών και μελλοντικών γενεών, και μετά έρχεται η κυβέρνηση και ζητά συναίνεση. Μάλλον, θα της γυρίσουν την πλάτη και εκείνη σύντομα θα βρεθεί σε πανικό, ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ.
 • Παλλάς Γρηγόριος
  Συγχαρητήρια κύριε παπαδοπουλε ..
 • Κοινός Νους
  Υπόθεση Οτσαλάν, 1998. Δυο υπουργοί, χωρίς τις ίδιες ευθύνες, θεωρήθηκαν συνυπεύθυνοι. Ας σκεφτούμε ποιος "έμεινε στα πράγματα" και πως αντιμετωπίζει τον θεσμικό του ρόλο, τον λαό και την κρίση, ποιος "δεν επιβίωσε" και πως αντιμετωπίζει τον εαυτό του και την κρίση και, από τη σύγκριση σοβαρότητας, είναι πολύ εύκολο να αντιληφθούμε τη βαθύτερη αιτία που κινεί τη χώρα μας μονίμως στη λάθος κατεύθυνση...

Previous 1 3 4 5 6

Add your commentsΤην Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ, λιγο μετά την Σύνοδο Κορυφής ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος μιλά στον Αλέξη Παπαχελά για την επόμενη μέρα της Ελληνικής Οικονομίας.