Οι χαμένες ευκαιρίες της δημόσιας περιουσίας

Αναπαραγωγή του βίντεο
en

Summary

Η Σοφία Παπαϊωάννου ταξιδεύει στην περιοχή Αφάντου στην Ρόδο μια κρατική έκταση 1800 στρεμμάτων που απαλλοτριώθηκε πριν από 35 χρόνια για να γίνει μεγάλο θέρετρο με ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, εστιατόρια και πισίνες. Η κάμερα των Νέων Φακέλων καταγράφει την αποκαρδιωτική εγκατάλειψη του χώρου με κτίρια, ξενοδοχεία και εγκαταστάσεις που χτίστηκαν και τώρα ρημάζουν. Την ίδια στιγμή καταγράφεται η ιστορία του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, οι προτάσεις αξιοποίησης που δεν προχώρησαν ποτέ αλλά και τα νέα επενδυτικά σχέδια του Κατάρ. Στην Σοφία Παπαϊωάννου μιλούν ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκη, ο προηγούμενος υπουργός που είχε προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με το Κατάρ Κωστής Χατζηδάκης, και ο Πρόεδρος του Invest in Greece Αρ. Συγγρός, συνδικαλιστές αλλά και πρώην Δήμαρχοι της Αφάντου, κάτοικοι της περιοχής που διεκδικούν την περιουσία τους και ο Δήμαρχος Ελληνικού.

Comments

  • nikos
    ma kala ola i xounta ta eftiakse??pio itan ti xreos tote????apo to 74 kai meta ti ftiaksane oi kivernisis??pio eine to xreos???
  • Πάνος
    Είναι προφανές από το βίντεο ότι για την έκταση της Αφάντου δύο ήταν οι μοιραίες ημερομηνίες που νέκρωσαν τα πάντα: το 1981, όταν έγινε πρωθυπουργός ο Α. Παπανδρέου, και το 2009, όταν έγινε πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου!Κάτι διαβολικές...συμπτώσεις.Περιμένετε λοιπόν τώρα, με βάση αυτή τη διαπίστωση, την "αξιοποίηση" του Ελληνικού! Άμα τη δείτε,...γράψτε μου!

Add your commentsΗ Σοφία Παπαϊωάννου ταξιδεύει στην περιοχή Αφάντου στην Ρόδο μια κρατική έκταση 1800 στρεμμάτων που απαλλοτριώθηκε πριν από 35 χρόνια για να γίνει μεγάλο θέρετρο με ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, εστιατόρια και πισίνες. Η κάμερα των Νέων Φακέλων καταγράφει την αποκαρδιωτική εγκατάλειψη του χώρου με κτίρια, ξενοδοχεία και εγκαταστάσεις που χτίστηκαν και τώρα ρημάζουν. Την ίδια στιγμή καταγράφεται η ιστορία του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, οι προτάσεις αξιοποίησης που δεν προχώρησαν ποτέ αλλά και τα νέα επενδυτικά σχέδια του Κατάρ. Στην Σοφία Παπαϊωάννου μιλούν ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκη, ο προηγούμενος υπουργός που είχε προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με το Κατάρ Κωστής Χατζηδάκης, και ο Πρόεδρος του Invest in Greece Αρ. Συγγρός, συνδικαλιστές αλλά και πρώην Δήμαρχοι της Αφάντου, κάτοικοι της περιοχής που διεκδικούν την περιουσία τους και ο Δήμαρχος Ελληνικού.