Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ

Αναπαραγωγή του βίντεο
el

Περιγραφή θέματος

Την Τετάρτη18 Ιανουαρίου στις 21.00 δείτε ξανά την αποκλειστική συνέντευξη του Γερμανού ΥΠΕΞ στον Τάσο Τέλλογλου και τους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ.

Στην μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε κατά την ολιγόωρη παραμονή του στην Ελλάδα, ο Γκίντο Βέστερβέλε απάντησε στις ερωτήσεις του Τάσου Τέλλογλου για την παραμονή της χώρας στο Ευρώ, τις διαπραγματεύσεις του κουρέματος του ελληνικού χρέους, για τα λάθη του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής αλλά και για το αν το Βερολίνο είναι διατεθειμένο να αυξήσει την βοήθειά του προς την Ευρώπη.

Σχόλιο

  • george
    ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΤΡΟΦΙΜΑ-ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΘΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝΕ ΠΟΤΕ. ΑΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΜΑΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΝΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ.ΕΛΕΝΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.............

Προσθέστε το σχόλιό σας