Οσάμα Μπιν Λάντεν

Αναπαραγωγή του βίντεο
el

Περιγραφή θέματος

Ο υπ' αριθμόν ένα τρομοκράτης στον κόσμο μέσα από τα μάτια μέλους της πανίσχυρης οικογένειάς Μπιν Λάντεν αλλά και μέσα από τις εμπειρίες του μεγαλύτερου διώκτη του. Με αφορμή την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν από αμερικανικές ειδικές δυνάμεις στο Πακιστάν την περασμένη εβδομάδα, η Σοφία Παπαϊωάννου διηγείται κάποιες άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του διαβόητου τρομοκράτη μέσα από μία αποκλειστική συνέντευξη με την πρώην σύζυγο του αδελφού του, Κάρμεν Μπιν Λάντεν. Ακόμη, στους Νέους Φακέλους είχε μιλήσει ο αξιωματούχος της CIA που ηγείτο της ειδικής ομάδας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για τον εντοπισμό του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην δεκαετία του 1990 που αποκαλύπτει πόσες φορές είχε φτάσει στα ίχνη του τρομοκράτη η CIA.

Σχόλιο

  • antreas
    vlakies re vlakies,ipostirizete k sis tis kivernisis,iste xidaioi
  • Γεωργιος
    Το τελεφτεο βιδεο μου κανε μεγαλη εντιποση,απο δισεκατομιριουχο πος καταντισε ετση λιγο παραξενο δεν ειναι? μιπος ειναι μουφα ολα αυτα...
  • Kevrekidis
    Πάλιωσε, ξεθώριασε ο Μπιν Λάντεν! Τον σκότωσε η λήθη. Χρειαζόμαστε καινούργιους, φρέσκους κακούργους. Πως αλλιώς θα τονωθεί ο φόβος και η ανησυχία? Ποιος θα μας προστατεύει από μια τόσο μεγάλη και απροσδιόριστη κακία?

Προσθέστε το σχόλιό σαςΟ υπ' αριθμόν ένα τρομοκράτης στον κόσμο μέσα από τα μάτια μέλους της πανίσχυρης οικογένειάς Μπιν Λάντεν αλλά και μέσα από τις εμπειρίες του μεγαλύτερου διώκτη του. Με αφορμή την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν από αμερικανικές ειδικές δυνάμεις στο Πακιστάν την περασμένη εβδομάδα, η Σοφία Παπαϊωάννου διηγείται κάποιες άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του διαβόητου τρομοκράτη μέσα από μία αποκλειστική συνέντευξη με την πρώην σύζυγο του αδελφού του, Κάρμεν Μπιν Λάντεν. Ακόμη, στους Νέους Φακέλους είχε μιλήσει ο αξιωματούχος της CIA που ηγείτο της ειδικής ομάδας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για τον εντοπισμό του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην δεκαετία του 1990 που αποκαλύπτει πόσες φορές είχε φτάσει στα ίχνη του τρομοκράτη η CIA.