ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αναπαραγωγή του βίντεο
el

Περιγραφή θέματος

Τον Απρίλιο του 2007, σαράντα χρόνια μετά την 21η Απριλίου του 1967 οι Φάκελοι παρουσίασαν το πορτραίτο του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου. Για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια σιώπης, ο Αλέξης Παπαχελάς μίλησε σε μία αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη με την σύζυγο του Γεώργιου Παπαδόπουλου, Δέσποινα, την γυναίκα που έζησε δίπλα του όλες τις αποφασιστικές στιγμές της ζωής του. Η Δέσποινα Παπαδοπούλου αποκάλυψε τότε στους "Φακέλους" ποιός ήταν ο εξ απορρήτων του δικτάτορα από το 1957 ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τον Ιωαννίδη, και με μεγάλους οικονομικούς παράγοντες και καλλιτέχνες της εποχής. Ακόμα, στην εκπομπή μίλησαν συμφοιτητές του Παπαδόπουλου από τη Σχολή Ευελπίδων, οι στενότεροί του συνεργάτες στο πραξικόπημα, και οι πράκτορες της CIA που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Για πρώτη φορά οι Φάκελοι παρουσίασαν ένα ιστορικό πορτραίτο με άγνωστες πτυχές της ζωής του συνταγματάρχη που κυβέρνησε την Ελλάδα για έξι χρόνια.

Σχόλιο

  • IAPETOS
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ <ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ>ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ *ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ* ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ,*ΠΑΓΩΜΑΤΩΝ,ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΩΝ-ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ,ΠΧ ΕΩΣ 100,000ΕΥΡΩ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΕΚΟ,ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Ν"ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 20%,ΜΕΡΙΣΜΑ 5%-ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΠΛΑΦΟΝ -7500ΕΥΡΩ-ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ.(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΦΟΤΩΒΟΛΤΑΙΚΩΝ)-ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΑ ΕΛ.ΠΕ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ 6,50ΕΥΡΩ-ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΜΗ 4.50=============================<ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ=====ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Λ Α Ι Κ Ο Σ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ,ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΥΣ.
  • ...
    Βιντεο της εισαγωγης κομμενο(youtube-afoplistikos o pattakos)χιλιαδες παραληψεις στην συνεχεια...μηπως εξυπηρετειτε συμφεροντα κυριε?(δεν ειμαι πολιτικοποιημενος ουτε χουντικος)
  • Σωκιανος
    Μπραβο κε Παπαχελα για το κατατοπιστικο Σας εργο. Δειχνει αγνωστες πλην ομως σημαντικες πτυχες / χωρις βεβαιως να παρουσιαζει ολα τα φασματα, π.χ λειπουν οικονομια, παιδεια, ΗΠΑ, Γερμανια, Γαλλια, βασανιστηρια. Εαν εχετε την δυνατοτητα να προχωρησετε και σε αλλους φακελλους. Μεχρι τις επιπτωσεις της οικονομικης κρισης σημερα. Ευχαριστω.

Προσθέστε το σχόλιό σας