Υποβρύχιο Παπανικολής

Αναπαραγωγή του βίντεο
el

Περιγραφή θέματος

Η Σοφία Παπαϊωάννου αναζητά απαντήσεις στο ερώτημα γιατί η Ελλάδα δεν έχει παραλάβει το υποβρύχιο Παπανικολής που κατασκευάζεται στην Γερμανία αλλά και τα τρία υποβρύχια της ίδιας γερμανικής εταιρίας που ναυπηγούνται στον Σκαραμαγκά. Ψάχνοντας την αρχή της ιστορίας, «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» αποκαλύπτουν για ποιο λόγο η Ελλάδα έχει πληρώσει 1,4 δις ευρώ από το 2000, οπότε και παράγγειλε το υποβρύχιο. Η Σοφία Παπαϊωάννου συναντά σε μία αποκλειστική συνέντευξη τον άνθρωπο που θα βάλει την υπογραφή του για το υποβρύχιο αλλά και τον άνθρωπο που διαπίστωσε πρώτος τα προβλήματά του.

Σχόλιο

  • Γιωργος Ηλιαδης
    ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΞΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΙΣΗ 12 ° ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΕΙΣΕΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ; ΕΝ' ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΟ ΚΟΧΟΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ; Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ; ΧΑ!

Προσθέστε το σχόλιό σαςΗ Σοφία Παπαϊωάννου αναζητά απαντήσεις στο ερώτημα γιατί η Ελλάδα δεν έχει παραλάβει το υποβρύχιο Παπανικολής που κατασκευάζεται στην Γερμανία αλλά και τα τρία υποβρύχια της ίδιας γερμανικής εταιρίας που ναυπηγούνται στον Σκαραμαγκά. Ψάχνοντας την αρχή της ιστορίας, «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» αποκαλύπτουν για ποιο λόγο η Ελλάδα έχει πληρώσει 1,4 δις ευρώ από το 2000, οπότε και παράγγειλε το υποβρύχιο. Η Σοφία Παπαϊωάννου συναντά σε μία αποκλειστική συνέντευξη τον άνθρωπο που θα βάλει την υπογραφή του για το υποβρύχιο αλλά και τον άνθρωπο που διαπίστωσε πρώτος τα προβλήματά του.