Τα διαφορετικά πρόσωπα της ανεργίας

Αναπαραγωγή του βίντεο
el

Περιγραφή θέματος

Η Σοφία Παπαϊωάννου μιλά με τα πρόσωπα της ανεργίας μέσα στην κρίση. Ο Μιχάλης έχασε την δουλειά του και βρέθηκε να κοιμάται για τρεις μήνες σε ένα παγκάκι στο Θησείο. Ο Γιάννης είχε μια μόνιμη δουλειά χρόνια και δεν μπορούσε να πιστέψει ποτέ πως σε ηλικία 39 ετών θα έμενε για έναν χρόνο άνεργος. Η Ειρήνη ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής και τώρα χωρίς δουλειά αναγκάζεται να αναθεωρήσει την ζωή της. Άνεργοι σε απόγνωση, τηλεφωνούν στα κέντρα βοήθειας και βρίσκονται στα πρόθυρα αυτοκτονίας.

Σχόλιο

 • Βασίλης
  Μακάρι η υπηρεσία που παρέχει η Randstad να είναι κάτι ουσιαστικό και όχι σαν την υπηρεσία που παρέχει ο Clooney στο Up in the air.
 • Zourva
  Αντίστοιχα θα έπρεπε να γίνει εκπομπή για τους ανθρώπους που ενώ μισθοδοτούνται από το δημόσιο, δεν έχουν αντικείμενο εργασίας... και κάθονται... ή δεν προσέρχονται καθόλου στην δουλειά...
 • andreas georgoysopoylos
  Δεν είναι ειρωνικό ότι αυτή που ξεσκαρτάριζε τους υπαλλήλους να λέει ότι ο άνεργος ήταν ρετσινιά και ο υπάλληλος του ξενοδοχείου ένώ ήταν άνεργος, να μένει σε ξενοδοχείο στο σύνταγμα;;;μετά απορεί γιατί δεν είχε λεφτά
 • Vasilis
  geia sou sofia k kali xronia, mipws prepei na kanete mia ekpompi gia posa atoma efugan apo ellada logo krisis???

Προσθέστε το σχόλιό σαςΗ Σοφία Παπαϊωάννου μιλά με τα πρόσωπα της ανεργίας μέσα στην κρίση. Ο Μιχάλης έχασε την δουλειά του και βρέθηκε να κοιμάται για τρεις μήνες σε ένα παγκάκι στο Θησείο. Ο Γιάννης είχε μια μόνιμη δουλειά χρόνια και δεν μπορούσε να πιστέψει ποτέ πως σε ηλικία 39 ετών θα έμενε για έναν χρόνο άνεργος. Η Ειρήνη ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής και τώρα χωρίς δουλειά αναγκάζεται να αναθεωρήσει την ζωή της. Άνεργοι σε απόγνωση, τηλεφωνούν στα κέντρα βοήθειας και βρίσκονται στα πρόθυρα αυτοκτονίας.