Πυρήνες της Φωτιάς

Αναπαραγωγή του βίντεο
el

Περιγραφή θέματος

Ο Τάσος Τέλλογλου ερευνά τα έργα και τις ημέρες μιας εφηβικής παρέας που έγινε τρομοκρατική οργάνωση. ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ εντοπίζουν τη ζωή των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς από τα ιδιωτικά σχολεία και τα ταξίδια στην Ευρώπη, μέχρι τα Εξάρχεια και τα πακέτα βόμβες.

Σχόλιο

 • proletarios
  niko mpravo ki eseis oi fasistes exete kati koino thn koukoula k to dosulogismo...ZHTW O ARISTEROS ANATREPTIKOS AGWNAS!!!!!!
 • Μαρσιαν
  Μπραβο ρε Τέλλογλου υπέρμαχε της δημοκρατίας,είναι τόσο κακή η προσέγγιση τηςυπόθεσης,τόσο πολλά τα κλισέ που καταθέτεται που άντε να πιστέψεις ότι είναι προϊόν σοβαρής & κυρίως αμερόληπτης δημοσιογραφικής έρευνας...t
 • Αλέξανδρος
  Πολύ καλή προσπάθεια να μισήσουν όλοι αυτά τα "κακομαθημένα πλουσιόπαιδα". Ωραίο ανακάτεμα στερεοτύπων - σύχναζε στα Εξάρχεια, Δεκέμβρης 2008, μηδενιστές καθάρματα. Η μόνη λέξη που αρθρώθηκε από τα παιδιά αυτά είναι οι βρισιές στους δημοσιογράφους - συγχαρητήρια αυτό είναι έρευνα και ρεπορτάζ. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που ζούμε σε μια κοινωνία που εκκολάπτει συνθήκες που μπορεί να οδηγήσουν παιδιά σε τέτοιες καταστάσεις, όπως επίσης και τέτοιους δημοσιογράφους.
 • Χάρης Σιόβας
  Τέλογλου, καλό το ρεπορτάζ σου, καμμιά έρευνα για πρακτορίσκους αμερικάνους θα κάνεις ή δε σ αφήνει το αφεντικό σου (ο σκαι με μπάει αλλού το μυαλό σου); Ποιον πάτε να κοροιδέψετε ρε; Αρκετά τις σκαπουλάρατε, τώρα έρχεται η οργή του λαού, το νου σας και μακριά από τις λακούβες, έχουν πολλές κακοτοπιές οι δρόμοι.
 • Nikos
  Ολοι αυτοι οι "επαναστατες" της τρομοκρατιας εχουν κατι κοινο... ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Τσεκεβαρα)...Την ιστοσελιδα Athens.indymedia.org την γνωριζεται εσεις οι δημοσιογράφοι ;; Εκει συχναζουν οι ομοιδεατες τους...

Προσθέστε το σχόλιό σαςΟ Τάσος Τέλλογλου ερευνά τα έργα και τις ημέρες μιας εφηβικής παρέας που έγινε τρομοκρατική οργάνωση. ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ εντοπίζουν τη ζωή των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς από τα ιδιωτικά σχολεία και τα ταξίδια στην Ευρώπη, μέχρι τα Εξάρχεια και τα πακέτα βόμβες.